Adventní zprávy z gymnázia

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE,

nastal poslední adventní týden, sníh v nedohlednu, teploty kolem deseti, když není mlha, lehce nad nulou, když mlha je.

My jsme si však atmosféru zkazit nenechali – kompletní vánoční týden, vánoční atmosféra, vánoční zvonění, vánoční cukroví, vánoční filmy, vánoční akce, vánoční večeře, vánoční besídky a opět závěrečná včerejší vánoční revue.

A k ní pár slov - díky naprosto všem, kteří se na ní podíleli. Vezmeme-li v úvahu, že všechna vystoupení a kompletní organizace a produkce jsou v rukou „amatérů“, kteří ji připravují ve svém volném čase, byly výkony opravdu unikátní. Počínaje primou, konče vystoupením obou oktáv. Ty Vás tímto originálně pozvali také na svůj maturitní ples. Takže nezapomeňte, 22. 2. 2020 v pražské Lucerně.

https://www.facebook.com/events/435278603783521/
 

Ještě stojí za připomenutí, že všechny tři společné vánoční večeře, tedy úterní pro základku se 120 hosty, středeční pro nižší gympl se 170 a včerejší pro vyšší gympl se stejným počtem jsme opět organizovali sami, veškerá příprava ležela na bedrech naší kuchyně a jejích skvělých kuchařů a na týmu studentů pod vedením kolegyně Dragy z kolejí, za přispění mnoha studentů, jejich vychovatelů, kteří připravili a napekli vánoční cukroví jako od maminek včetně bezlepkových variant. Všem za všechno moc a moc děkujeme!!!


Nezbývá než popřát nám i Vám: šťastné a veselé Vánoce 2019…

Je konec roku 2019, ať žije rok 2020.

My ve školním prostředí samozřejmě bilancujeme až na konci roku školního, v červnu. Přesto se můžeme lehce ohlédnout za končícím rokem 2019.

Byl to krásný, naplněný a úspěšný rok, pro OG rok mnoha událostí, nových neopakovatelných zážitků, spousty emocí. Celý rok znamenal samozřejmou stopu nejen v našich myslích, ale dnes hlavně hlubokou stopu digitální. V pátečních mailech, na našem webu a samozřejmě na sociálních sítích je ponechána celá jeho historie. Tam naleznete opravdu vše, chcete-li si o Vánocích zavzpomínat.

Končí tedy další rok našich životů, hezké bude zapamatováno, případné nezdary přijaty s poučením a my pojďme dále směle a se ctí přítomností.

Do nového roku Vám i nám přeji, ať vykročíme tou správnou nohou, ať se nám dále daří, ať pokračujeme v tom, co nám jde a baví nás, a ať jsme hlavně zdraví!

Nezapomeňte si samozřejmě prohlédnout fotky na FB či webu a nasajte naší vánoční atmosféru.

Díky Vám všem za celoroční a neutuchající přízeň a podporu, užijte si Vánoce a v novém roce se můžete opět těšit na dalších více než čtyřicet pátečních pozdravů a dopisů.

Absolventům připomínám, že se uvidíme zítra v Praze.

Za všechny kolegy v OPEN GATE ještě jednou příjemné a milé Vánoce, pohodový závěr letošního roku a šťastný nový rok 2020.

Srdečně zdraví