Čtvrťáci a návštěva z dětského domova v Potštejně

Krásné chvíle jsme strávili společně s naší vzácnou návštěvou. Část dětí přijela už na páteční oběd. Rovnou z oběda jsme se vypravili na průzkum naší knihovny. Moc děkujeme Irence, že nás do knihovny pustila. 

Pak už jsme se setkali se čtvrťáky a pustili se do programu. Hráli jsme seznamovací a deskové hry, David přišel představit rugby - škoda, že je Potštejn tak daleko, Michal s Honzou by určitě rozšířili řady rugbistů. Po rugby už měli naši návštěvníci domluvenou ukázku našeho hospodářského dvora - povídali si nejen o koních a pak už nás čekala večeře. Po večeři jsme se šli honit za míčem a pak už nás čekal bazén. 

Před spaním jsme si navodili sny při filmu a pak už nás čekal spánek. 

Ráno se probudilo i slunce, tak jsme se hned po snídani vydali ven na hřiště. Čekala nás túra do Říčan a zpět, to nám ovšem nezabránilo se pořádně sportovně rozhýbat. Cesta do Říčan nám rychle utekla, Petra nasadila přijemné tempo a tak jsme obědvali přesně v poledne. 

Po návratu na naši základnu už nás čekalo povídání o Indii a projektu Děti pomáhají dětem. Společně s dětmi z dětského domova jsme pak sepisovali příběhy k plyšákům a ty poputují do Indie do slamů, aby vykouzlili úsměvy na tvářích místním dětem.

Děkujeme Irence, Davidovi, Terce, ostraze, kuchařům, Hance, Mílovi a Lukášovi, maminkám za dobroty a hlavně dětem z Potštejna za příjemně strávené dny!