Divadlo

Zdálo se Vám, že jste dlouho nečetli o tom, kam jsme z kolejí vyrazili do divadla? Pak máte pravdu, dali jsme si na čas, abychom Vás napnuli, co jsme zajímavého zhlédli.

V dubnu to byla dvě představení – nejdříve 11. 4. v Divadle Palace představení Caveman aneb "Obhajoba jeskynního muže". Jedná se o humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami a o tom, jaké tyto rozdíly vyvolávají nedorozumění. Poznávali jsme se v něm všichni...

20. 4. jsme v rámci projektu Divadlo v kině viděli v Bio Oko představení Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi. Přímý přenos probíhal z londýnského divadla Old Vic, v jehož prostorách se v roce 1963 začala psát historie britského Národního divadla. Hvězdný Daniel Radcliffe hrál jednu z hlavních rolí a jistě i on přispěl k tomu, že jsme se chtěli na vlastní oči přesvědčit, kam se posunul od dob Harryho Pottera.

3. 5. jsme zavítali do Ungeltu na představení Pan Halpern a pan Johnson. Jednalo se o anglickou tragikomedii, v níž exceloval pan František Němec a pan Petr Kostka. Potlesk ve stoje na závěr mluví za vše.

Všechna představení Vám ze srdce doporučujeme a již se těšíme na příští školní rok, kdy opět zavítáme do divadla

Všichni ti, kteří chodili po celý rok do divadla, a D. Čermáková