FLOG 2022/23

Není tomu ještě ani půl roku, co proběhl finálový večer 17. sezóny, a už nám prvními dvěma zápasy úspěšně odstartoval nový ročník FLOGu. Možná to ani nevíte, proto raději připomínám, že loňským vítězem se stal tým Kaiser Kuba Klub plný zvučných jmen pod taktovkou tělocvikáře Klauze.  

Jeho letošní tým, pracovně označený jako TEAM 1, nastoupil proti TEAMu 2, jehož kapitánem je zeměpisec Halamásek. I přes nachlazení a péči o choré členy rodiny zvládnul tento úvodní duel dovést k vítěznému konci z tepla domova v těsném poměru 4:3! 

Do druhého zápasu nastoupily TEAM 3 a TEAM 4. Za dlouhodobě zraněného kapitána Červeného se dočasně ujal vedení TEAMu 3 zkušený hokejista Witt. Takzvaný G1 (čtěte gé jedna) alias Luděk Michalik dovedl jakožto nejzkušenější kapitán svůj TEAM 4 k prvnímu vítězství 3:1.  

Zápasům otevírajícím letošní sezónu přihlíželo dle slov hlasatelů úctyhodných 42 diváků! Druhé zápasy 1. kola jsou na programu již za týden!  Přijďte fandit svým favoritům do sportovní haly OG, hraje se od 20:00. Možná se již dozvíme originální názvy jednotlivých družstev…

TEAM 1 – TEAM 2 3:4 (2:2)  

Branky: 2× Ranný, 1× Novotný – 1× Gross, 1× Kopřiva, 1× Zahradník 

Zásahy gólmanů: 9:14  

Hvězdy: Ranný, Kopřiva 

TEAM 3 – TEAM 4 1:3 (0:1)  

Branky: 1× Kratochvíla – 2× Ledvinka, 1× Michalik 

Zásahy gólmanů: 10:7  

Hvězdy: Kubín, Hájek 

FLOGu ZDAR!