​Florbalová liga je zpět

13, 56, 5, 6, 3*10.

To jsou všechna čísla, která potřebujete znát na začátku školní florbalové ligy. Startuje 13. sezóna FLOGu. Přihlásilo se do ní celkem 56 hráčů, kteří byli rozděleni do 5 týmů. Poprvé se bude hrát na velkém hřišti se šesti hráči na každé straně (5 v poli a gólman) na 3 desetiminutové periody. Hracími dny budou čtvrtky, každý týden se bude hrát jen jeden zápas. Uvidíme, jak se všechny změny projeví na kvalitě a atraktivitě zápasů.

Do play-off, které se bude hrát na dva zápasy, postoupí pouze čtyři nejúspěšnější celky základní části. Při případné rovnosti bodů budou o konečném postavení v tabulce rozhodovat vzájemné zápasy a jejich skóre, dále pak celkévé skóre a vyšší počet nastřílených branek.

Diváci se můžou těšit na vypjaté zápasy, krásné góly, podivná jména týmů i pravidelné páteční reportáže. Koho na palubovce uvidíte? Níže si prostudujte výsledky kapitánské volby.

Buldogs: Luka J. C, Archalous, Archalousová, Borovič, Hošťálek T. G, Ledvinka A., Luka O., Mikulanda P., Říha, Schneider, Šindelář F.

Na plný plyn: Michalik C, Bureš, Dvořák R., Ferbr, Garbini, Hladík J., Chytrý, Komeštíková, Loula G, Paštika, Vu

Half Wit Hoši: Knížek CG, Haltmar, Havránková, Hošťálek J., Hrabal, Hrachovec, Kolomazník, Kubíček M., Novák, Witt, Zahranyčnyj

Santové: Klauz C, Česnek, Dunovský, Hanzálek, Hladík V., Jersenský G, Kopřiva, Kubala, Plešák, Urban, Urbánková

KappaSpar: Kašpar C, Fedorov, Horníček, Kárník, Kolomazníková, Kubíček V., Kuliš, Lisichkin, Poráč G, Prokeš, Týc, Valeš

Florbal je v Open Gate nejpopulárnější sport. To je neoddiskutovatelný fakt. Věříme, že jeho popularita bude i nadále vzrůstat a k jeho popularizaci přispějí nejen hráči svými výkony na hřišti, ale i diváci, kteří budou zápasy navštěvovat v počtu co nejvyšším a vytvářet prostředí opravdu bouřlivé.

Těším se na setkání s vámi.

Michal Kašpar