Koleje OG řešily záhadu mrtvé studentky

Letošní halloweenské odpoledne se neslo v duchu řešení záhady mrtvé studentky Open Gate. Kdo ji zabil? A proč? To jsou otázky, které se studentky a studenti pokusili včera večer rozluštit.

Aby mohli tuto záhadnou a tajemnou smrt rozlousknout, museli nejprve najít stanoviště, kde po splnění úkolu získali indicie, které jim pomohly zjistit, za jakých okolností byla studentka zabita a kým. Jedním z takových úkolů bylo například vypití záhadného nápoje nevalné chuti či převoz divokého hřebce v podání Fidla Hensla.

Klasika v podání vyřezávání dýní rovněž nemohla chybět, a tak se před večeří dlabalo a soutěžilo o nejkrásnější, nebo snad možná o nejstrašnější a nejstrašidelnější dýni. Účast byla velká, je vidět, že kuchání dýní a šermování s noži je v oblibě.

Všichni přežili ve zdraví, a tak se v 18:00 mohlo přejít i k vyhlášení nejpovedenějšího kostýmu. Děsivý zombík, potrhaný umrlec ani šílená doktorka neporazili Červenou Karkulku, která všechny na plné čáře převálcovala.

Záhada zesnulé studentky byla v závěru dne plného akce a napětí vyřešena a my všichni jsme se spokojeně vystrašení uložili ke spánku.  

Lucie Hejduková