Krokodýlí šplouch

Cílem naší cesty bylo vytvořit fotoherbář obsahující rostliny z okolí Adršpašsko-teplických skal. Celkem jsme ušli 42 km, čímž jsme poněkud překročili původní plán, ale zvládli jsme to. Usoudili jsme, že nejvíce vypovídající o naší expedici bude, když zachytíme pocity členů výpravy.

Lenka: Bronzovou expedici jsem si moc užila. Byli jsme skvěle sehraná skupina a celkově se nám podařilo víkend moc hezky využít. Pochod byl sice poměrně náročný a to hlavně druhý den, ale myslím, že si z celého víkendu všichni odnášíme spoustu zážitků, na které budeme dlouho vzpomínat.

Matthew: Celou expedici jsme si nadmíru užili, i přes pár přešlapů převážně z mé strany. Odnáším si ponaučení, že pro příště je důležité plánovat si trasu s ohledem na všechny aspekty cesty, zejména převýšení, zásoby vody a dostatečný čas na všechny části trasy i zastávky. To ale nic nemění na tom, že jako skupinka jsme pracovali velice dobře. Byla to velice přínosná akce, na kterou rozhodně nezapomenu.

Ema: Při expedici jsem si sáhla na své fyzické dno. Několikrát jsem si myslela, že už nezvládnu jít dál. S psychickou podporou ostatních jsem to nakonec zvládla a jsem moc vděčná za to, že jsem měla možnost jít právě s takto složenou skupinou, bez které by to rozhodně nebylo ono. Expedici jsem si užila a plánuji zapracovat na své fyzické zdatnosti, abych si příští expedice užila ještě víc.

Šárka: Jsem moc ráda, že jsem šla právě s touto skupinkou. Skvěle jsme spolupracovali a i přes menší potíže jsme cestu všichni zvládli a ve zdraví došli do cíle. Navzdory našim obavám jsme nakonec ani nezmokli tak moc, jak jsme předpokládali.     

Tonda: Ostrá expedice byla skvělá. Počasí nám přálo a oba dny bylo krásně slunečno. Pršelo až večer, kdy už jsem měli možnost schovat se do stanů. Cesta byla náročná, ale o to větší radost jsme pak měli, když jsme ji zdolali. Celkově jsme si víkend všichni moc užili a asi mluvím za všechny, když napíšu, že už se moc těším na příští expedici.