​Meziškolní plavecké štafety 2017

Každé jaro se u nás v Open Gate konají dvě meziškolní plavecké štafety, a to mladších a starších žáků. Jak pro junior, tak pro senior kategorii sestavujeme jeden školní tým, který potom soupeří s družstvy z jiných škol. Vítěz si odnese trofej, letos výjimečnou a jedinečnou. Poprvé jsme totiž spolupracovali s výtvarným oddělením a keramickým kroužkem a spojením těchto sil byly vytvořeny tři originální „poháry“. Soutěž je již za dveřmi a vy se můžete těšit nejen na krásné ceny, ale i na skvělý sportovní zážitek.

Junior

Juniorská štafeta se bude konat 29. 3. 2017, tentokrát jubilejní desátá. Podesáté k nám přijede i tým ze ZŠ Kunratice, s níž dlouhodobě udržujeme velmi dobré vztahy a podílíme se na vzájemných sportovních akcích. O vítězství budou bojovat také studenti ze ZŠ Říčany a nově k nám zavítají plavci z Gymnázia da Vinci v Břežanech.

Senior

Osmý ročník seniorské štafety se uskuteční 5. 4. 2017. Minulý rok nás poprvé navštívili studenti z Gymnázia Přípotoční, které se mimo jiné profiluje jako sportovní škola. Pro studenty Open Gate to byla obrovská výzva, na výhru jsme ale nakonec nedosáhli. Pozvali jsme je tedy znova. Letos zkusíme vyhrát a skóre vyrovnat. S radostí si zasoupeříme i se studenty z English College Prague a Gymnázia Jana Palacha.

Sportu zdar!

Michaela Mislerová, Adéla Janovská