Mišška 2020

Jevištěm OG divadla se minulý čtvrtek prohnala malá Mišška. Konala se totiž historicky první volba v soutěži krásy, intelektu a umění všeho mezi slečnami. Tato akce byla reakcí na loňský Movember a soupeření mládenců v kubatuře MIŠŠÁK.

Z televizního programu většinou vyčteme, kdy přibližně jaký pořad začne a kdy skončí. Náš večírek plný improvizace, nadšení a diváků v sále se protáhl na dvě hodiny. Byl zakončen spontánním tancem soutěžících, diváků i poroty. Kdo neviděl, jen těžko uvěří.

Hrubou stavbu scénáře, jehož tvůrci byli vynikající moderátoři soutěžního večera, Kateřina Vaňková a Filip Haltmar, by vám mohly odhalit fotky ve fotogalerii. Ačkoli je na nich vidět téměř vše, rád bych představil naše šampionky jmenovitě: Jasmína (4. místo), Betty, Helenka, Káťa (1. místo), Míša (Miš sympathetic, vítězka online hlasování), Liz, Jeni (3. místo), Pája a Vicky Tonička (2. místo).

Je třeba poděkovat všem soutěžícím, ani ne tak za odvahu, to dnes umí každý, ale za schopnost zaujmout a pobavit. Před tím, než vyšly s kůží na trh, si opravdu daly práci s přípravou originálních výstupů a ošacení.

Jejich snahu náležitě ocenili fantastičtí diváci, dále pak fanatičtí hostesové Saša S., Ondra a Dan (jejich snímky si rozhodně nenechte uniknout) a především odborná porota v čele s výtvarnicí Zorkou Velkovou, jež ošerpovala vítězku. Další ceny; finanční dary, automobily a klíčky od šatny v bazénu, kterou vítězka může zdarma užívat po dobu jednoho roku; předali členové poroty: Draga Čermáková, Irena Henslová, Vlado Grejták a Mr. Michalik, jehož jméno se v písni Mister Michalik (SeptimaB verze hitu Mr. Saxobeat od Alexandry Stan) neslo areálem až do svítání.

Zvláštní poděkování si zasluhují kluci z techniky, Matěj Marek a především Michal Kubala, jenž už dlouhý čas na této platformě zastupuje pana Spidera. A v neposlední řadě vystupující umělci z naší líhně, kteří mezi jednotlivými úkoly bavili diváky: Tonny Shteff, Banana Boys, Sofi Popmusic a duo „Brošek“. Nesmím zapomenout na kolegyně z kolejí. Jim patří obrovské díky za všeobecnou pomoc a v poslední řadě za výrobu keramických misek a video-projekce.

Děvčata před odchodem z pódia odtajnila divákům portréty nominovaných mládensů, čímž nás mimoděk pozvala na podzimní trojboj Movember – Miššák – Box 2020.