​Naši sportovci v Kunraticích

Jak už je nám všem jistě známo, Open Gate je plná nadaných a šikovných sportovců. Výběr těch nejlepších chlapců i dívek z nižšího gymnázia se v pondělí 27. listopadu vydal do Kunratic pod dohledem Davida Gueyeho.

Soutěžili jsme s kunratickým gymnáziem ve dvou sportech, v našem milovaném florbalu a v přehazované. Klučíčí týmy hrály florbal a dívčí přehazovanou. Tento rok jsme byli ale neobvykle úspěšní.

Vše začalo chlapeckým utkáním ve florbale, které překvapivě skončilo naší výhrou 10:2. Překvapivé to opravdu je, protože předchozí roky jsme ve florbale vždy prohráli. Nadále se utkaly dívčí týmy v přehazované, kde se nám podařilo úspěšně pokořit kunratický tým 3:1 na sety. Na závěr jsme si už nebodovaně zahráli s Kunraticemi jejich oblíbenou tradiční hru brenbal, kterou jsme sice nevyhráli, ale skvěle jsme se při ní pobavili. Tento rok jsme tedy odjížděli pyšní na své výkony a výhry a již doufáme, že budeme takto pokračovat i v nadcházejících letech. Kunraticím děkujeme za příjemně strávený den a za rok na viděnou!

Michaela Rendlová