Navštívili nás ze Singapuru a USA

V uplynulých týdnech měli naši studenti možnost setkat se s reprezentanty z Yale-NUS College (Singapur) a vybraných univerzit v USA.

Naši studenti měli nejprve možnost setkat se s Danielem Kentem, reprezentantem Yale-NUS College (Singapur). Dozvěděli se o studiu na této prestižní asijské univerzitě a zjistili, jak se v této exotické destinaci žije. Yale-NUS College nabízí velice štědrá stipendia, která mohou pokrýt veškeré poplatky za studium i kompletní životní náklady.

Vybrané americké univerzity nám přijeli představit z IQ Consultancy. Studentům byly představeny např. South Carolina University specializující se na přírodní vědy a umění, Adelphi University, která se soustřeďuje na business, ekonomii, lékařství a farmacii, University of Central Florida zabývající se IT a biomedicínou, American University Washington D. C., jež láká studenty na obory STEM (věda, technologie, inženýrství a matematika) a řada dalších. Prestižní univerzity s neméně atraktivními obory - studenti skutečně měli z čeho vybírat!

-Lenka Chárová Zahořová-