Páteční pozdrav od pana ředitele ZŠ

Vážení rodiče,

zdravím vás z Open Gate v čase, kdy se ohlížíme za prvním pololetím školního roku 2018/2019. Píší se pololetní práce, učitelé již připravují hodnocení, které je v ZŠ Open Gate specifické a jeho příprava, aby bylo pro vás i pro děti vypovídající a přínosné, zabere velké množství času. Dnes máme navíc pedagogickou radu a za 13 dnů budou děti dostávat vysvědčení.

V tomto týdnu jsme v úterý měli další setkání Morning Oasis Assembly, kde jsme pokračovali v letošním projektu Pošli to dál… a hostem byl tentokrát závodní jachtař pan Daniel Bína, který je po autohavárii upoután na invalidní vozík. Přesto se za velké podpory blízkých k jachtingu vrátil a patří mezi paralympijské reprezentanty ČR. Jeho příběh byl oslovující pro děti i pro dospělé.

V příštím týdnu proběhne další Den otevřených dveří. Máte-li ve svém okolí někoho, kdo hledá pro své dítě základní školu či gymnázium, můžete jej o Dni otevřených dveří informovat. Tradičně nabízíme při Dnech otevřených dveří návštěvu školy také vám, naši rodiče. Chcete-li se tedy podívat ten den do výuky, můžete bez předchozího nahlašování přijít. Jen vás prosíme, abyste při případných odchodech/příchodech během vyučování respektovali přirozené předěly (přestávky, změna při vyučování apod.).

Jak už jsem uvedl v úvodu, 31. ledna proběhne  předávání vysvědčení. Slavnostní Oasis Assembly se uskuteční v 10:00 v divadle školy a ukončené by mělo být v 11:30. Tradičně jsou na toto setkání zváni rodiče našich nejmenších školáků, protože se jedná o jejich první vysvědčení. Ten den ve čtvrtek 31. ledna je provoz školy jako v pátek a 1. února jsou pololetní prázdniny. Druhé pololetí zahájíme v pondělí 4. února. O tom ale více příští týden….

Další plánované akce naleznete v Kalendáriu, doporučuji jej sledovat. O dalších akcích školy se můžete dozvědět na www.i-klicenka.cz.

Milí rodiče, přeji vám všem klidný víkend…