Páteční pozdrav od pane ředitele ZŠ

Vážení rodiče,

tento týden jsou pro naše děti přestávky asi velmi očekávaným časem, neboť hojně využívají sněhové situace a bobují, sáňkují, koulují se, dovádí a dnes jim k tomu ještě úžasně svítí sluníčko. Dobré počasí vládne také našim páťákům na horách. To jste ostatně mohli vidět na webových stránkách a na i-klíčence.

V současné chvíli jsou již naskladněny všechny součásti uniforem (mimo letních kalhot), a tak vás prosíme o respektování pravidel nošení uniforem a povinných součástí. Připomínáme, že v pondělí každého týdne je povinnost nosit slavnostní uniformu a v příštím týdnu to vzhledem ke konání Morning Oasis Assembly bude také ve čtvrtek. Pro přehlednost a zjednodušení se připravuje katalog uniforem, kde přesně uvidíte, které součásti patří k slavnostní uniformě a které k uniformě pro běžné nošení. Do katalogu budou foceny oslovené děti (již jsou rodiče informováni) příští čtvrtek a pátek. Ještě bychom vám rádi připomněli, abyste pro děti volili takovou obuv a přezůvky, které budou esteticky odpovídat uniformě.

Jak už jsem zmínil, příští čtvrtek máme v divadle školy další Morning Oasis Assembly a budeme pokračovat v našem projektu Pošli to dál… Tentokrát bude hostem školský ombudsman, zakladatel ankety Zlatý Ámos, pedagog pan PhDr. Ladislav Hrzal.

Milí rodiče, přejeme vám ze základní školy klidný víkend…