Pozvánka na maturitní ples 2024

Vážení rodiče, zákonní zástupci, absolventi a příznivci Open Gate,

naši letošní oktaváni již nedočkavě vyhlížejí pátek 9. února, protože v tento den budou hlavními hvězdami večera. Koná se totiž jejich maturitní ples, kam jste srdečně zváni. Budeme rádi, když si přijdete slavnostní večer užít s námi. Níže zasíláme informace k plesu a k nákupu vstupenek.

Maturitní ples oktáv 24‘ se koná v pátek 9. února 2024 od 19:00 h ve Velkém sále Lucerny v Praze. Vstup bude otevřen od 18:00 h. Předpokládáme, že ples skončí před půlnocí (od 23:50 h mají maturanti objednanou Afterparty v Clubu Theatro).

Stejně jako loni se i letos vstupenky kupují online. Cena je opět 300 Kč. Níže najdete odkaz na stránky Ticketmasteru, kde si můžete lístky zakoupit. Pod odkazem najdete stručný postup nákupu. Zakoupené lístky Vám přijdou e-mailem.

Také současní studenti OG (kromě maturantů) si vstupenky kupují online. Studenti od primy do kvarty musí mít na ples jako doprovod jednu zletilou osobu, která za ně bude zodpovídat (zákonný zástupce, rodič, prarodič). Je možné se domluvit, že jeden zákonný zástupce dohlédne na skupinu žáků.

Vstupenku na ples nepotřebují děti do 6 let, pro něž nevyžadujete místo k sezení.

Jak postupovat?

 Klikněte na odkaz zde. Odkaz je již funkční a bude aktivní i v den plesu.   

Po rozkliknutí odkazu budete přesměrováni na stránky Ticketmaster. Vyberte sektor na mapě, kde chcete vstupenky zakoupit, a klikněte na něj. Zvolte místo a klikněte na “Koupit vstupenky”.

Dostanete se na stránku s přihlášením k účtu Ticketmaster – nemáte-li účet, budete si ho muset vytvořit. Po přihlášení k účtu budete přesměrováni na stránku, kde vyberete způsob platby.

Po dokončení platby vám přijdou vstupenky v elektronické podobě e-mailem.

Doručení někdy pár minut trvá.

  

Těšíme se na viděnou ve Velkém sálu Lucerny v Praze.

 S pozdravem

 Realizační tým maturitního plesu OG