Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ

Dear Parents,

It has been a pleasant week, which I hope you all enjoyed. It is nice to see the evenings starting to get a little bit longer, though I am sure we have a fair stretch of winter still to go. But so far, it has been a beautifully crisp and fresh cold season.

V týdnu následujícím se těšíme na dvě akce pro rodiče a veřejnost. V úterý 21. ledna 2020 jste všichni srdečně zváni na rodičovskou kavárnu s tématem hodnocení a vysvědčení, kterou si připravila Petra Kobrová. Začátek v 16 hodin ve čtvrté třídě. Jak číst vysvědčení? Je F jednička a E dvojka? Jak můžete se svou ratolestí probrat, co se daří a kam je dobré napřít energii? Zodpovězeny budou nejen tyto otázky.

Již o dva dny později, tedy ve čtvrtek 23. ledna 2020, je na programu druhý a pro tento školní rok poslední den otevřených dveří. Rádi vás v čase od 8:30 do 15:10 přivítáme ve výuce. Veřejnost pak čeká organizovaný program s možností prohlídky školy od 14:30. Hlavní část prezentace ve sportovní hale odstartuje v 16 hodin. Více na webu školy (https://www.opengate.cz/dny-otevrenych-dveri).

Next week on Thursday we have an Open Day in the school. All parents of primary school students are very welcome to attend lessons throughout the day from the start of oasis at 8:30 until the end of school at 3:10. We look forward to seeing you!

The main program of the Open Day will take place in the sports hall and primary school from 16:00 – 17:00 for any of you who are interested. I am sure some of you will be interested in learning more about the high school.

Eric Davis will not be in school next week as he is on paternity leave for the week. On behalf of everyone in the primary school, I would like to congratulate Eric and Bara on the birth of their first child, Matyáš and we wish them all the very best as a new family together!

Přejeme krásný víkend, třeba nám i svatý Petr konečně nadělí a užijeme si první pořádnou sněhovou pokrývku.