Prázdniny končí, škola volá!

Vážené a milé studentky a studenti, rodiče a zákonní zástupci,

je to tady, konečně konec prázdnin, začíná nový školní rok, pro OPEN GATE již třináctý.

Tradičně již v neděli přivítáme kolejní studenty, speciálně na nové primány budou čekat jejich kmenoví vychovatelé Tereza Košíčková (dívky) a Vojtěch Hanzálek (chlapci), kteří se jim budou plně věnovat. Milí rodiče, zákonní zástupci, prosím, vyhraďte si čas na stručný seznamovací rozhovor. Bližší informace pro nové studenty naleznete: http://www.opengate.cz/cs/aktuality/14889/informace-pro-nove-kolejni-studenty-open-gate .

V pondělí 4. září se po úvodním setkání s třídním učitelem naplno rozběhne kompletní výuka pro všechny od sekundy po oktávu. Vrhneme se tedy bez zbytečných okolků rovnou do práce, času na relaxaci a doplnění energie bylo dostatečně, všichni jsou nabití energií, tak toho využijme od prvního okamžiku.

Pouze primy mají vlastní program, kde se seznámí s chodem školy, prostředím, lidmi a pochopitelně budou mít dost příležitostí poznat nové spolužáky. Velmi nám záleží na tom, aby se u nás v OG nováčci cítili dobře. Program bude slavnostně ukončen v pátek ve 14.00 hod. společným sázením třídního stromu ve školním sadu. Je vhodné, aby měli studenti již v pondělí s sebou oblečení a obutí pro volný čas, vhodné i do lesa.

Ostatní studenti jsou pochopitelně očekáváni již ve standardním oděvu – běžných uniformách. V pondělí a v úterý budou mít postupně studenti všech tříd možnost vyzvednout si v knihovně nové studijní materiály a zároveň si obnovit šatník ve skladu uniforem. A až budou mít všichni šatník obnoven, tak se již ve slavnostním, ve středu 6. září od 8.20 hod. sejdeme na úvodním celoškolním uvítacím assembly ve sportovní hale.

Takže nezbývá, než abych za všechny kolegy a zaměstnance OPEN GATE popřál všem studentům v novém školním roce mnoho úspěchů, nových zážitků a pozitivních nezapomenutelných chvil a Vám rodičům samozřejmě totéž.

Už se na Vás moc těšíme!

Za OG Petr Chára