Předvánoční pozdrav z Vaší - naší základní školy

Vážení rodiče, zákonní zástupci a přátelé naší - Vaší školy,

zdravíme Vás v předvečer Štědrého dne na konci týdne, kdy jsme toho společně mnoho zažili. I tento týden byl plný aktivit a byl velmi intenzivní. Včera měly děti ve třídách své třídní Vánoce, středeční pouť do Mukařova se vydařila., pondělní večeře nás všechny naladila na tu zítřejší, která nás čeká doma. Možná si děti vzpomenou na příběh, který před společnou večeří zazněl, na adventní písničky, které budeme zpívat ještě do svátku Tří králů, na koledy, celý adventní čas, který jsme po dlouhé odmlce strávili pospolu ve škole, na neopakovatelnou atmosféru vánoční večeře či na následující vánoční besídku, která se dětem moc podařila, neboť ve vánočním duchu dokázaly slovům vtisknout život. Děkujeme moc za váš potlesk, všechny děti si ho zasloužily a i dospělé moc potěšil. Potlesk patří ale také Vám – rodičům. Děkujeme vám za všechna milá přání, za slova uznání a podpory, za to, že jste nám věnovali svůj čas. Největší dárek, který můžeme někomu dát, je právě náš čas, protože když někomu darujeme svůj čas, darujeme mu kousek svého života, který už se mu nikdy nevrátí.

Krásné vzpomínky přežívají mnohem déle než fyzické dary a my pevně věříme, že zážitky z posledního týdne v dětech přetrvají.

Milí rodiče, milé děti, přejeme Vám klidný závěr roku 2022, krásné Vánoce s vašimi – našimi dětmi, pohodový vstup do nového roku a nechť je celý naplněn jen samými dobrými událostmi, zdravím, příjemnými setkáními a motivací – ať už bude jakákoli. Ve škole se sejdeme opět v úterý 3. ledna!
Těšíme se na Vás!

Vaše základka

Marie Zicháčková