Škola v přírodě - den čtvrtý slovem

Máme za sebou čtvrtý - vlastně poslední den a zítra nás čeká už jen cesta zpět. Prvňáci s druháky se hned po snídaní vypravili do Harrachova navštívit sklárny. Třeťáci putovali do Kořenova do muzea ozubnicové dráhy, kde nahlédli do tajů vývoje českých železnic. Čtvrťáci putovali po okolí, zatímco páťáci se chystali na odpolední hru plnou různorodých aktivit z počítačových her, toliko blízkých všem dětem bez ohledu na věk.

Po pozdějším obědě to vypuklo!  Osm krásných stanovišť, na kterých jsme měli možnost prověřit svě dovednosti mimo virtuální svět. Celkem deset skupin se účastnilo tohoto jedinečného klání, které zabralo veškerý čas až do večeře. Po večeři už jsme společně zasedli k ohni, zpívali, pekli buřtíky, povídali a užívali stále krásného počasí. Táborák zvolna ani zdaleka nezhasíná, neb pro odvážlivce máme připravenou stezku odvahy. 

Zítra po snídani vyrážíme zpět do naší domoviny. Držte nám palce, ať si každý přivezeme vše a zároveň nic navíc. :-) Nezapomeňte, že příjezd je plánovaný mezi 12,30 a 13,00 a provoz družiny je do 15,00! Moc se na vás těšíme. Jako každý den - i dnes si můžete prohlédnout fotodokumentaci ve fotogalerii.

Teď už přejeme opět dobrou noc a zítra se moc těšíme na viděnou s vámi všemi!