Škola v přírodě - den druhý slovem

Máme zde zpravodajství z dalšího krásného dne v Kořenově.

Někteří z nás se nemohli dočkat všech dnešních radostí natolik, že vstali ještě před budíčkem. V klidu ale čekali na pokoji, než byli probuzeni jemnými tóny písničky.

Po snídani již měla každá třída svůj dopolední program. Někteří se učili, jiní vyšli na procházku, soutěžili, četli si či psali dopisy, deníčky anebo básně. 

Po dvouchodovém obědě nás čekal zasloužený polední klid, který jsme využili k nabrání sil, masáži lýtek a celkové přípravě na sportovní klání, které probíhalo celé odpoledne až do večeře. Nejprve jsme se rozdělili do skupin napříč ročníky a pak už nás čekaly disciplíny vskutku královské: hod kládou do dálky, speciální orientační běh po číselné ose, štafeta ve foukání pírka po vyznačené trati, stavba věží ze speciálně připraveného materiálu, skok přes švihadlo v určeném čase, zdolání slalomu na "chůdách", turnaj v minigolfu a v neposlední řadě skupinová příprava tance.

Zažili jsme salvy smíchu, zápalu, vzájemné podpory a fyzického vypětí. (Ikdyž musím konstatovat, že nyní to tak nevypadá :-)). Po skončení disciplín jsme měli možnost porovnat jednotlivá neporovnatelná taneční vystoupení všech skupin - strhnout se nechali i učitelé a jednotlivci, jak můžete opět vidět ve fotogalerii z dnešního dne.

Nyní již probíhá filmový klub - sledujeme Rebelku. Doufejme, že nebude příkladem a do rána nebudeme mít v chatě vzpouru! :-) 

Máme se opravdu krásně, o zážitky opět nebyla nouze a všem vám posíláme pořádný kus horské pohody! Co bude zítra? Krásné počasí, příroda, legrace, pohyb a určitě nespočet úsměvů.