Slavnostní valentinské assembly v divadle školy zahalené zlatou barvou

Je to 14 dní, co jsme byli všichni společně v divadle a předávali vysvědčení. Dnes jsme měli tu možnost se seznámit s dalším zajímavým hostem, a to panem PaedDr. Slávkem Hrzalem – zakladatelem dětské tiskové agentury, školským ombudsmanem, zakladatelem ankety o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos a spoluzakladatelem soutěže Zlatý oříšek. Výčet jeho činností by ovšem byl na stovky či spíše tisíce písmen… tak pokud máte zájem, určitě si jeho jméno vyhledejte. Zejména rodiče by mohli být mile překvapeni, protože v něm možná objeví redaktora televizního pořadu pro děti VEGA. Povídal nám o svém životě, rozličných cestách, kterými prošel, o svém současném poslání a o vzniku ankety Zlatý Ámos. Avšak při rozhovoru s panem ředitelem brouzdali po různých vodách i oborech.

Ani tentokrát jsme nezapomněli na oslavence a společně jim zazpívali Richardovu narozeninovou píseň.

Dnešní etiketa byla na tolik vzpomínané téma mobilních telefonu. Poselství bylo jednoznačné - ať nám dobře slouží, ale nestanou se našimi pány!

V rámci setkání pan ředitel oznámil všem, že se s námi loučí. Nikoli lidsky, ale v pozici ředitele základní školy. Věříme, že se budeme opravdu dále vídat a vzájemně se nosit v srdci. Jirko, děkujeme za milá slova!

Příští společná assembly se koná ve středu 13.3. a my už se teď těšíme na dalšího hosta a společné povídání.