Třetí adventní pozdrav ze ZŠ

Vážení rodiče,

přeji vám krásný mrazivý pátek z Open Gate. Dnes jsme rozsvítili třetí svíčku na adventním věnci. Té se říká radostná, a tak vám přeji radostný víkend a těším se na setkání v pondělí na vánoční besídce.

V tomto týdnu měli napilno naši čtvrťáci, kteří byli třikrát hrát svoji Rybovku (Domov seniorů v Mukařově, Hospic dobrého pastýře v Čerčanech, ZŠ Mnichovice). Vy se na ni můžete těšit v pondělí při vánoční besídce, případně v úterý v kostele v Mukařově. 

Finišují také charitativní projekty. Dárečky pro maminky a děti z krizového centra s popisem přinášejte do pondělí ke stromečku ve foyer. Paní ředitelka krizového centra přijede převzít dárky ve středu v 11 hodin do foyer. Ten den přijede také paní ředitelka Dětského domova v Potštejně s několika dětmi, kterým vybíráme na laptopy. Sbírka bude ukončena na vánoční besídce. V úterý pojedeme s některými dětmi do útulku Naděje pro čtyři packy, kde předáme vaše dárečky pro zvířátka, které již čekají pod stromečkem ve foyer ZŠ. Děkujeme všem, kdo pomáhají.

V pondělí jsme měli na základní škole odborníka ve věci rozvoje čtenářství pana PhDr. Ondřeje Hausenblase, který navštívil vyučování a do pozdního odpoledne s našimi učiteli probírali tuto oblast do hloubky. Zapojujeme se tak mezi čtenářské školy projektu Pomáháme školám k úspěchu. Zapojení koordinuje paní učitelka Alexandra Děžinská, které děkuji za aktivní práci v této oblasti.

Milí rodiče, přeji vám krásný adventní víkend, který rozzáří třetí svíčka – radost: takže hodně radosti…