Vánoční pozdrav z gymnázia

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE,

poslední pozdrav roku 2018 je tady a je opět v pořadí šestnáctý stejně jako v předchozích letech.

Otepluje se, sníh roztál, vypadá to na Vánoce na blátě, ale nenechte si tím, prosím, kazit vánoční atmosféru.

Byl to tradiční vánoční týden se všemi OG specifiky. Vánoční večeře (3x – základka, nižší a vyšší gymnázium) a vánoční revue (2x). Vše proběhlo ve výjimečné atmosféře, hladce a úžasně. Děkujeme všem, kteří se na přípravě a průběhu podíleli jako organizátoři. Skvělá práce, díky moc!

Nezapomeňte zavítat na FB a do fotogalerie na našem webu a alespoň zprostředkovaně nasát vánoční atmosféru v OG.

Končí rok 2018, rok 2019 již klepe na dveře. Čas neúprosně letí vpřed jako ten „vlak, co nikde nestaví“. Než se vždy nadějeme, je tu každý týden pozdrav z OG a najednou je zase konec roku. Ten akademický má jiné rozvržení, my tedy budeme bilancovat a hodnotit až v pololetí a samozřejmě hlavně v červnu na jeho konci.

Vám všem patří díky za Vaši celoroční a neutuchající přízeň a podporu, i v novém roce se můžete opět těšit na další dávku zhruba 41 pátečních pozdravů a dopisů.

Ještě než přijde závěrečný vánoční a novoroční pozdrav, přináším důležité info.

S absolventy a kolegy oslavíme příchod nového roku na každoroční Alumni Reunion v pátek 4. 1. 2019 v 18.30 a opět na tradiční místě v centru Prahy.

Mějte pohodové vánoční svátky a do nového roku Vám přejeme v prvé řadě pevné zdraví a pak již při troše snahy vše ostatní přijde též.

Z prosincových Babic za všechny kolegy v OPEN GATE srdečně zdraví