Vánoční turnaj v badmintonu

V krásné datum 12. 12. 2022 se konal dlouho očekávaný vánoční turnaj v badmintonu. Turnaj plný akce a napětí pro Open Gate uspořádal místní kroužek badmintonu pod vedením Honzy Egermayera a Lucie Hejdukové. Účast byla nad očekávání veliká a atmosféra veskrze pozitivní a zdravě soutěživá.

Hráči a hráčky byli rozřazeni do tří kategorií podle věku. První kategorii tvořila skupina žáků a žaček nižšího gymnázia, druhou skupinu pak studenti a studentky vyššího gymnázia. Poslední kategorie sestávala ze zaměstnanců Open Gate. Akce odstartovala v 16:00 rozpinkáním hráčů a následně pokračovala jednotlivými zápasy na čtyřech kurtech sportovní haly až do 18:00.

Kategorii mladších hráčů a hráček ovládl po těžké bitvě s Rózou Dlouhou, jejíž výkon podporovala celá hala potleskem, skvělý a na sporty nadaný Olda Zahradník. Své hráčské dovednosti zúročil také Pavel Galyaš, který obsadil první místo v kategorii vyššího gymnázia. Zlatý pohár mezi dospěláky vybojoval Michal Roskot. Všichni hráči, kteří stanuli na bedně, si domů kromě poháru odnesli také sladkou odměnu, aby si po právu doplnili kalorický deficit, jenž vznikl tvrdou, ale fair play hrou.

Lucie Hejduková