Vánoční zprávy z OPEN GATE

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE,

vánoční týden, vánoční zvonění, vánoční atmosféra, vánoční cukroví, vánoční filmy, vánoční akce, vánoční večeře, vánoční besídky a úžasná závěrečná včerejší vánoční revue.

Areál byl pokryt sněhem, poletovaly vločky, co více si poslední adventní týden přát.

Snad jen ještě jednou šťastné a veselé…

Jen to dnes a v následujících dnech opět vypadá na Vánoce na blátě, co se však dá dělat, nenechte se tím prosím otrávit. Je tu totiž zimní slunovrat, noci budu odteď zase kratší a dny se budou prodlužovat. A to půl roku, sláva!

A zároveň je konec. Konec roku 2017, nechť žije rok 2018.

Poněkud fatálně a neodvratně znějící konstatování, ale je to opět za námi. Další kalendářní rok, plný mnoha událostí, zážitků a emocí. Minulost již dnes nezměníme, pamatujme si z ní to dobré, poučme se z případných neúspěchů či nezdarů, směle a se ctí kráčejme přítomností a odvážně a hrdě hleďme do budoucnosti.

Rok 2017 nebyl pro OG nijak výjimečný v tom nejlepším slova smyslu. Laťka je zde tradičně nasazena velmi vysoko a vše, co se událo, odpovídalo vytyčeným cílům a tužbám. Byl to krásný, naplněný a úspěšný rok, za dveřmi je nový.

My ve školním prostředí samozřejmě bilancujeme až "po honu", tedy v červnu na konci školního roku. Po prvních čtyřech desetinách můžeme rozhodně konstatovat, že jsme opět vykročili správnou nohou a jsme rozjeti správným směrem i tempem.

Nám tedy do nového roku přeji, ať v tom co nejlépe pokračujeme a Vám všem ostatním samozřejmě vše nej… A hlavně to zdraví!

Nezapomeňte si prohlédnout fotky na FB či webu a nechte se případně inspirovat naší vánoční atmosférou.

Díky za Vaši celoroční a neutuchající přízeň a podporu, užijte si Vánoce (nejlépe tradiční české) a "na čtenou" v novém roce, kdy se můžete opět těšit na dávku zhruba 41 pátečních pozdravů a dopisů.

Za všechny kolegy v OPEN GATE srdečně zdraví

Petr Chára