Vyvil Vin to vyhráli

S každým nově příchozím rokem se naše Open Gate rodina rozrůstá, a to znamená spoustu nových tváří a jmen. A jelikož nejlepší způsob, jak nové studenty začlenit a seznámit s ostatními, je interakcí, pořádá se na začátku školního roku již věhlasné sportovní odpoledne. A tak tomu bylo i letos.

Kolejní studenti byli napříč všemi ročníky rozděleni do osmi týmů, které se téhož dne, tj. ve středu, sešly, rozdělily do tří sportovních kategorií a následně vymyslely originální týmové názvy. Soutěžilo se v přehazované, fotbalu a štafetě.

Všechna utkání byla napínavá a ve většině případů i dosti vyrovnaná, avšak vítěz může být vždy jen jeden, a tak se v čele tabulky již od začátku drželi Vyvil Vin. Hned v patách jim byly téměř stejně zkušené a sehrané týmy, mezi kterými se na druhém místě ukázal tým Goldstein a na bronzové pozici tým FC Dragon.

Po dvou sportovních odpoledních se celá akce završila večerním táborákem, kde proběhlo vyhlášení, rozdaly se ceny a opékaly špekáčky. Tímto Open Gate přijala do rodiny další nové členy, kteří obstojně prokázali, že mají sportovního a týmového ducha a jen tak se nevzdávají.

Závěrem bychom rádi poděkovali nejen všem účastníkům, ale i vychovatelům, kteří byli jak velice zodpovědnými kapitány, tak i zkušenými pořadateli.

Za vítězný tým,

- Sára Komeštíková a Martin Kubíček -