Zprávy z OPEN GATE

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE,

druhý letošní zkrácený týden končí, jsou za námi parlamentní volby, nad námi je podzimní nebe, venku podzimní teploty, čeká nás poslední říjnový víkend a Vás dnes pouze telegrafické shrnutí dvou a půl pracovních dní.

Ranní assembly nižšího gymnázia bylo věnováno jídelně, vyhodnocení průzkumu na téma stravování nebo vysvětlení základních pravidel pro školní stravovací zařízení, která jsou daná státem i našimi vnitřními předpisy. Hlavní část tak patřila paní kolegyni Dobešové a panu Vášovi, jenž zastupuje společnost zodpovědnou za stravování v OG.

Kromě assembly jsme ještě v pondělí a v úterý stihli tradiční dobrovolnické aktivity, jinak probíhala standardní výuka.

Na našem webu se můžete slovem i obrazem vrátit např. k soutěži topinek, běhu kolem Džbánu či zápasům florbalu. Zároveň tam naleznete zprávu, která od začátku týdne pronikala téměř do všech médií: OG 2 v Praze se stavět nebude. Podotýkám jen, že to na chod, fungování a budoucnost OG v Babicích nemá vůbec žádný vliv.

V pondělí očekávejte samostatné informace k blížícím se třídním schůzkám, vzhledem k růstu počtu studentů, a tedy i rodičů, vyzkoušíme letos poněkud upravený systém.

Dnes Vám mimořádně nedám žádná doporučení na víkend, ani tipy na knihy, články či videa, zase příště. Vyberte si svobodně dle libosti a mějte se fajn.

Příjemný prodloužený víkend Vám za OG přeje

Petr Chára

P.S. Den otevřených dveří je za necelý měsíc - http://bit.ly/DenOtevrenychDveri_2017