Open Gate Swimming Cup pomalu klepe na dveře

Plavecký bazén v Babicích, dvě věkové kategorie, atraktivní meziškolní souboje. A velká výzva pro studenty gymnázia Open Gate. Do startu tradičních plaveckých maratonů Open Gate Swimming Cup zbývají už jen poslední dny.

Ve středu 3. dubna 2024 mezi 9. a 12. hodinou se v našem školním bazénu uskuteční již 14. ročník plaveckého meziškolního maratonu Open Gate Swimming Cup pro studenty nižšího gymnázia. V plavecké štafetě spolu změří síly Gymnázium Říčany – Komenského náměstí, ZŠ a MŠ da Vinci Dolní Břežany, ZŠ Kunratice a pořádající gymnázium Open Gate.

A o týden později, ve středu 10. dubna 2024 mezi 9. a 12. hodinou, se na stejném místě uskuteční v pořadí 13. ročník plaveckého meziškolního maratonu Open Gate Swimming Cup, tentokrát pro studenty vyššího gymnázia. Plavecká štafeta gymnázia Open Gate vyzve v souboji o vítězství své vrstevníky z Masarykova klasického gymnázia Říčany, Střední školy, základní školy a mateřské školy da Vinci Dolní Břežany a Gymnázia Jana Palacha z Prahy 1.

Veškeré podrobnosti k oběma plaveckým maratonům najdete zde (nižší gymnázium) a zde (vyšší gymnázium). Držte nám pěsti, ať po několika letech opět zvítězíme!