Novinky
Reportáž z FLOGu
Kapašpárci nadělovali a Santové si odnesli plný pytel gólů.
Páteční zprávy z OPEN GATE
Podzim ukazuje v posledních dvou dnech svoji přívětivější tvář, obloha se konečně projasnila, vykouklo na nás občas z nebes i sluníčko, což po zamračených, mlhavých a deštivých dnech osvěží, a dnes se polední teploty přehoupnou přes 10 stupňů.
Okresní kolo Čeps cupu & KB Florbal Challenge na naší škole
Čtvrtek 9. 11. 2017 byl pro Open Gate dnem florbalu. Na domácí půdě přivítaly výběry Open Gate týmy z okolních škol, aby s nimi svedly boje o postup do krajských kol celostátních soutěží.
Flamenco není tango a tapas nejsou tacos
Studenti španělštiny z kvarty a sexty se dozvěděli více o španělské kultuře.
Zprávy z OPEN GATE
v polovině listopadu, tedy přesně po uplynutí čtvrtiny tohoto školního roku k Vám putuje tradiční týdenní zpravodajství. Tentokrát netradičně již ve čtvrtek a mimořádně ze skotského Edinburghu.
Sapientia aedificavit sibi domum
Minulou středu podnikl OG Latin Club dlouho avizovanou exkurzi do Strahovské kláštera.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.