Novinky
OG Chronicle Edition 2
Jaro je tak trochu ve vzduchu a další vydání OG Chronicle je opět tu pro vaše čtenářské potěšení.
Jaké to bylo o letošních Velikonočních dílnách na kolejích
Ani před Velikonocemi nebyla na kolejích nuda. Spíš naopak. Bzučelo to tam jako na jaře ve včelím úlu.
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Tento týden se konalo hned několik zajímavých akcí, o kterých se můžete dočíst v pravidelném pátečním pozdravu.
Páteční zprávy z gymnázia
Pravidelný zpravodaj z dění na gymnáziu je zde. Můžete se dočíst, jak úspěšní jsou naši studenti v různých olympiádách, jak dopadlo florbalové klání, a také se můžete začíst do nového čísla OG Chronicle.
Pravidelný pozdrav z Vaší - naší základní školy
Ve středu zaplavila chodby a třídy naší základky vlna čerstvé energie. Přivítali jsme u nás opět asi padesát budoucích prvňáčků, kteří si přišli vyzkoušet naši školu „nanečisto“. Společně s dospělými průvodci strávili odpoledne plné různých aktivit.
Páteční zprávy z gymnázia
Další ohlédnutí za školními událostmi minulého týdne je zde, obohaceno též o organizaci dalších dní.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.