Druhý říjnový pozdrav z gymnázia

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE,

šest týdnů je úspěšně za námi, druhý říjnový týden nás postupně provázely nízké teploty, časté přeháňky, ale s blížícím se víkendem se vyjasňuje a o víkendu dorazí opravdové babí léto.

Dnes mimořádně stručnější zprávy zahájíme informací o tradičním pondělním assembly, pro změnu pro starší studenty, tentokrát v režii kolegů z English Departmentu. Děkujeme!

V průběhu týdne se konaly další preventivní akce v rámci práce Poradenského centra, pro primány v oblasti bezpečnosti na internetu, pro sekundány v oblasti kyberšikany, pro sextány prevence v oblasti drogových závislostí.

Ve čtvrtek 10. 10. v 10:10 byla zveřejněna nová důležitá událost FB, ples letošních maturantů s magickým datem 22. 2. 2020.

Když už prokliknete na FB, dočtete se také o letošním kole logické olympiády, jejíž krajská kola se kvapem blíží a jedno se bude konat tradičně v areálu OPEN GATE.

Samozřejmě si také můžete ještě zavzpomínat na OG Food Fest a prohlédnout si galerii fotografií.

Na našem webu také zjistíte, proč je v našem kampusu tento týdne podivné ticho, žáčci naší základní školy jsou totiž na adaptačním pobytu v podzimní přírodě.

Ve čtvrtek se konalo další setkání z oblasti univerzitního a kariérního poradenství, tentokrát o možnostech studia ve Švýcarsku.

A samozřejmě pokračovalo další kolo FLOGu, naší florbalové ligy, jemuž ve středu předcházelo přátelské utkání s florbalisty Říčan.

Příští týden čeká mj. sextány literární exkurze, kvintu kurz první pomoci, španělštináře návštěva školy Sv. Augustina, stolní tenisty turnaj v Čelákovicích, septimány další preventivní program a Vás, rodiče, možnost navštívit kavárnu pro Vás, tentokrát na téma Managebac. Pozvánku jste obdrželi již dnes ráno, pouze připomínám, středa 16. 10. v 18 hod.

Jak jsem již v úvodu avizoval, čeká nás prosluněný víkend, tak to využijte, vyrazte ven a užijte si to.

Za OG zdraví