Páteční zprávy z gymnázia

Vážení a milí rodiče, zákonní zástupci, studenti, absolventi a příznivci OPEN GATE, tak a je to tady. Zítra to vypukne. Už se těšíte? Tak nezapomeňte lístky. A kde se uvidíme? Ve velkém sále Lucerny v 19:00, otevřeno bude od 18:00. Maturitní ples ročníku 2020 začíná...

Zítra je dvaadvacátého, přichází dvaadvacátý letošní páteční pozdrav. Pojďme tedy společně nahlédnout, co se tedy vlastně událo. Počasí letos tradiční, v pondělí bylo 15 stupňů, ve čtvrtek pro změnu po ránu kolem nuly, dnes deštivo a opět pěkně větrno.

V pondělí bylo samozřejmě assembly, kolegyně Hladíková se svým týmem připravila interaktivní formu z oblasti přírodních věd, konkrétně na téma voda. Zajímavé, poučné, děkujeme!

Terciáni v úterý absolvovali workshop v rámci preventivního programu našeho Poradenského centra, tentokrát týkající se kouření s názvem Típni to!

O dva dny později pro změnu sextáni měli jiné důležité téma poruchy příjmu potravy.

Ve čtvrtek se konal mini den otevřených dveří, několik zájemců projevilo přání přijít se podívat do výuky. Doufáme, že se jim u nás líbilo.

Připomínáme, že už se opravdu blíží uzávěrka přihlášek na naše gymnázium a zároveň je do 1.3. možnost podávat žádost o sociální stipendium nadaci KFF.

Přijímačky!!! Stipendia!!! Uzávěrky přihlášek.

Zavítejte také na náš FB, kde se mimo jiné dočtěte o jednom dni s fyzikou, o naší florbalové lize FLOG, o zprávách našich absolventů ze světa, tentokrát z Londýna a Edinburghu a dalších akcích a novinkách.

Děje se toho spousta, snažíme se vše začerstva zpracovat a přinášet, nyní již ale pomalu spěcháme k holiči a kadeřnici, s řadou z Vás na viděnou zítra, na plese. A všem ostatním také pěkný víkend.

Za týden poslední zpravodajství únorové a pak jarní prázdniny.

Za OG srdečně zdraví