Novinky
Studenti OPEN GATE se zúčastnili mistrovství světa v debatování
Dva studenti Open Gate se zúčastnili mistrovství světa v debatování, které se konalo v Turecku.
Skvělé umístění Tomáše Titěry v regionálním kole OČJ
V předchozích dnech proběhlo regionální kolo Olympiády z českého jazyka.
Úspěšná reprezentace studentů Open Gate v řečnické soutěži Mladý Demosthenes
Naši studenti se úspěšně zúčastnili soutěže Mladý Demosthenes, jejíž regionální kolo se konalo v Open Gate.
6. lyžařské a snowboardové závody ve slalomu pražských mezinárodních a spřátelených škol v Peci pod Sněžkou
Čtyři studenti našeho gymnázia úspěšně a zodpovědně reprezentovali OPEN GATE tuto sobotu 26. 1. 2013 na 6. lyžařských a snowboardových závodech ve slalomu Pražských mezinárodních a spřátelených škol v Peci pod Sněžkou.
Uchazeči o Cenu Vévody z Edinburghu byli loňský rok opět velmi úspěšní
Cena Vévody z Edinburghu (Edie) se v posledních několika letech stala již nedílnou součástí školního života pro většinu starších studentů Open Gate.
Debatní sezóna 2012/2013 právě začíná!
Letošní debatní sezóna byla zahájena v Přerově.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.