Novinky
Páteční zprávy z gymnázia
Ve čtvrtek se konal Den otevřených dveří. Do školy se přišlo podívat více než 140 návštěvníků a poděkování si mimo jiné zaslouží dvě desítky ambasadorů z řad studentů, kteří hosty po malých skupinkách provázeli areálem.
FLOG v GYMu
Covid zatím pozastavil další florbalové zápasy. Přečtěte si alespoň reportáž ze svatomartinského utkání.
Dýně, mumie a Squid Game
Letošní halloweenské akci vévodila večerní strašidelná bojovka, která nahradila tradiční diskotéku. Prvotní překvapení vystřídalo nadšení a velký počet zájemců nám potvrdil, že jak mladší, tak starší studenti se rádi přijdou bát.
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Areál Open Gate zasypala barevná nadílka podzimního listí, dny se krátí a počasí nám dává jasně najevo, že babí léto definitivně skončilo.
Páteční zprávy z gymnázia
Ač je to téměř k nevíře, dnes dostáváte v pořadí již desáté pozdravení v tomto školním roce.
Středočeské kolo Logické olympiády bude letos zase v Open Gate
Připravujeme se na středočeské kolo Logické olympiády, soutěže pořádané Mensou ČR.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.