Novinky
Studenti Open Gate excelovali v akademických soutěžích
Přečtěte si, v jakých školních soutěžích skórovali studenti Open Gate za uplynulé měsíce a jak se jim dařilo.
Open Gate úspěšně absolvovalo hodnocení programu IB
Gymnázium Open Gate ve školním roce 2024/2025 úspěšně absolvovalo pravidelné hodnocení programu mezinárodních maturit International Baccalaureate Diploma.
Vyjádření ředitelky školy k přijímacímu řízení na gymnázium Open Gate
Celostátní srovnávání uchazečů o studium na osmiletých gymnáziích podle zkoušky Cermat je zavádějící. Výsledky je třeba vnímat v širším kontextu, říká ve svém komentáři ředitelka Open Gate Petra Dobešová.
Páteční zpráva z gymnázia Open Gate
V tomto školním roce poslední páteční zpráva z gymnázia Open Gate. Přejeme všem krásné léto.
Předprázninový pozdrav z Vaší - naší základní školy
Přejeme Vám i dětem krásné léto plné slunce, odpočinku a zážitků – a těšíme se na Vás opět v září!
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
S blížícím se závěrem školního roku bychom Vám rádi poskytli přehled o tom, na koho se mohou Vaše děti těšit v novém školním roce 2025/2026.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.