Na kolejích (se) strašilo!

Na kolejích (se) strašilo! A to od prvního okamžiku, kdy kdokoliv na koleje minulou středu vstoupil. Důvodem byla halloweenská diskotéka v režii studentské rady, na kterou se naše studenstvo patřičně připravilo. Od brzkého odpoledne se začaly na kolejích zjevovat různé přízraky, strašidla, ale i Sprcha, Ozzák, Spice girls, Pikaču a další. Korunovaly to naše vychovatelky Adéla s Elen, které si opět daly záležet na tom, aby nebyly k poznání.Úderem 19,30 hodin se školní divadlo rozdunělo hudbou, za jejímž výběrem stáli Honza Ferbr, Matěj Šindelář a Honza Fojtík. Večer moderoval Vašek Loula a Verča Šilhanová. Na diskotéce se byl podívat i vzácný host - pan ředitel. Je pravdou, že mnohé své studenty ani nepoznal, tak byli zamaskovaní. Porota během večera hodnotila a hodnotila a výsledkem bylo:

    1.místo pro Amálku Kulhánkovou jako Sprchu

    2.místo pro Kubu Kunčáka jako Stephena Hawkinga

    3.místo pro Josefínu Ellisovou a Evelínu Deliš jako Kloboučníka a Srdcovou královnu

Druhý den jsme si ještě užili vyřezávání strašidelných dýní, výsledky můžete vidět zde. Vyřezávalo se celé odpoledne, nikdo se nezranil a vítězové se radovali z výborných dortů, které pro ně připravila paní Goldmannová, která také upekla štrůdly a tradiční žemlovku pro všechny účastníky. A aby toho nebylo málo, muffiny přidaly Adéla s Elen a opravdu nikdo netrpěl hlady.

Vítězem se nakonec stal Miki Plešák a Honza Ferbr, na 2. místě skončila Terka Cermanová a 3. místo obsadila Bea Faltysová. Celá akce se povedla a my pomalu vyhlížíme další svátek, abychom si mohli užít vzájemné pospolitosti. Pokud pomineme Movember, již brzo nás čeká tradiční kolejní zpívání koled, vánoční odpoledne spojené s výrobou drobných dárků a připomenutím si vánočních tradic. A v neposlední řadě i výlet do Drážďan. O tom všem vás budeme samozřejmě informovat. Klidný předadventní čas vám přejí všichni z kolejí.

Fotogalerie ZDE

- Draga Čermáková -