Novinky
Open Gate online
Okolnosti nás přiměly z Open Gate dočasně vytvořit školu, kde se žáci a učitelé nepotkávají ve třídách, na chodbách ani při společném obědě. Spojnicí je teď především obrazovka počítače.
Čtvrťáci s prvňáky objevují lidské tělo
Kolik měří naše paže, kolik chodidlo? Jak vypadá lidská kostra? Čtvrťáci společně s prvňáky hledali odpovědi na rozličné otázky.
Za třeťáky přicestovali dravci a sovy
Ve středu 26. února přivítali třeťáci v rámci dopoledního vyučování pana Michala Procházku ze společnosti Teir, který do Open Gate přivezl ukázat tři ze svých ptačích svěřenců.
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Pravidelná várka informací z dění na základní škole je opět tu. Ani tentokrát nebyla o zážitky nouze.
Padevěti jsou stále k neporažení
FLOG vstoupil čtvrtečními zápasy do závěrečné třetiny.
Páteční zprávy z gymnázia
OG nevydává v souvislosti s nemocí Covid-19 žádné zásadní prohlášení, vy sami, s vlastním zdravým úsudkem se rozhodněte, zda a v jaké míře přihlédnete k doporučením odborných zdravotnických a státních institucí k tomu určených.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.