Novinky
Zápisy na základní školu proběhly
Všem dětem přejeme, aby zažívaly radost z poznávání a objevování světa kolem nás a aby se každý den do školy těšily.
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Po celý týden u nás probíhá zápis do první třídy. Rodiče zájemců často zmiňují, že se jim líbí náš rodinný charakter – že se všichni známe a máme k dětem individuální přístup.
Páteční zprávy z gymnázia
V pravidelném zpravodaji z gymnázia se můžete seznámit s úspěchy, které naši studenti posbírali na poli akademickém i sportovním.
Cena za neformální vzdělávání pro Luďka Michalika
Jablko poznání v kategorii Osobnost neformálního vzdělávání převzal Luděk Michalik, zástupce ředitele pro gymnázium.
OG Chronicle: Edition 2
Právě vyšlo druhé vydání studentského časopisu OG Chronicle, které pro Vás s pýchou připravil OG Journalism klub.
Soutěž Miššák 2021, realizovaná hned v roce 2022
Kdo nebyl minulý čtvrtek v našem divadle, ten toho dodnes lituje. Událostí roku samozřejmě nejsou veřejné maturity, nýbrž soutěž o nejšikovnějšího, nejvtipnějšího, nejkrásnějšího a nejneodolatelnějšího borce z naší školy: Miššák 2021.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.