Novinky
Časopis Zámeček
Časopis Zámeček děkuje a v čísle 143 se loučí s Petrem Kellnerem
Zápisy na základní školu proběhly
Všem dětem přejeme, aby zažívaly radost z poznávání a objevování světa kolem nás a aby se každý den do školy těšily.
Páteční zprávy z gymnázia
Přečtěte si páteční souhrn událostí. Dozvíte se o plánovaných projektech i uplynulých akcích naší školy.
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Testování bylo samozřejmě jednou z hlavních událostí tohoto týdne a pro všechny to bylo něco nového, ale díky výborné koordinaci, přesným instrukcím a šikovnosti dětí se podařilo zajistit, že šlo všechno jako na drátkách.
Forbes.cz | Nadace manželů Kellnerových bude pokračovat, ujišťuje členka správní rady
„Mohu říct, že nadace disponuje dostatečnými zdroji a systém je nastaven tak, aby všechny projekty pokračovaly,“ říká k budoucnosti Nadace The Kellner Family Foundation členka její správní rady a jednatelka školy Open Gate Petra Dobešová.
Divím se, divíš se, diví se?
Nepřestává nás udivovat, kolik krásných míst a zajímavých objektů jsme během vlastivědného projektu objevili.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.