Novinky
Páteční zprávy z gymnázia
Terchová, Ilava, Skály, Malé Svatoňovice, Mikulov, Žebrák - to je jen výčet některých míst, kde jste mohli nebo budete moci během zářijových víkendů potkat naše studenty na DofE expedicích.
16. školní rok | stipendium získalo 95 studentů gymnázia
Do 16. roku svého fungování vstupuje škola Open Gate se 293 gymnazisty a 99 žáky prvního stupně ZŠ. I tento školní rok získala významná část studentů gymnázia stipendium rodinné nadace manželů Renáty a Petra Kellnerových.
FemALE und Hans 2.0 vs. Malá Fatra
Komentovaný záznam z výpravy na Malou Fatru
Pravidelný páteční pozdrav ze ZŠ
Máme za sebou první týden po prázdninách. Jaká témata čekají jednotlivé třídy na naší-vaší základní škole? (Nejen) O tom se dočtete v pátečním pozdravu ze základní školy.
Páteční zprávy z gymnázia
První týden v letošním školním roce je už téměř za námi a já bych s Vámi rád sdílel, jak u nás v OPEN GATE probíhal.
Úplně první školní den
1.září 2020 bude již navždy významným milníkem pro 21 statečných prvňáků, kteří se poprvé právě v tento den vydali do školy.
Fotogalerie
Rybovka v krásném kostele v Mukařově
Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!
Vánoční večeře základní školy
Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.
Mikulášská návštěva
Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.
První adventní oáza ve foyer základní školy
V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.
Sametový den
V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.
Hravé diving sausages
Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.