Novinky
Zlatý Edie po dvou letech opět v OPEN GATE
Skupina, která před dvěma lety v Rumunsku splnila zlatou úroveň ceny Vévody z Edinburghu, má letos své následovníky. Čtveřici statečných a vytrvalých septimánů – Kristýna Hříbalová, Filip Chalupa, Zuzana Leopoldová a Nikola Chadimová – čeká vyvrcholení její snahy o získání obdobné odměny, tedy Gold Certificate of Duke of Edinburgh Award.
Příprava na zlatou expedici
V pátek 8. června se skupinka čtyř členů septimy vydala do Českého ráje na cvičnou expedici před tou opravdovou, která se uskuteční na konci měsíce.
Účastníci zlatého Edieho vydělávali peníze
Skupinka Zlatý EDIE 2012 se vydala do Kobylí, aby si její členové vydělali peníze na již absolvovaný zdravotní kurz, ale také proto, abychom se společně lépe sžili a poznali své fyzické schopnosti.
Výsledky maturitních zkoušek
Pro společnou část letošní maturitní zkoušky si studenti vybrali anglický jazyk (16 ze 17 na vyšší úrovni), český jazyk a někteří též nepovinně matematiku. Studenti letošního ročníku dosáhli téměř stejných výsledků jako v loňském roce jejich předchůdci. Z angličtiny byl průměr 1,23 a z češtiny 1,47.
Studenti septimy se prošli kurzem první pomoci
V rámci projektu Zlatý EDIE se dne 21. 4. naše skupina, ve složení: Zuzana Leopoldová, Kristýna Hříbalová, Nikol Chadimová a Filip Chalupa, zúčastnila dvanáctihodinového kurzu první pomoci, který v Praze pořádal Červený kříž.
Student OG vítězem International Public Policy Forum!
Kvintán Jakub Zajíček vyhrál s českým týmem v konkurenci přes 300 týmů unikátní mezinárodní debatní soutěž.
Fotogalerie
Vánoční večeře a besídka ZŠ
V pondělí 18. prosince se konala vánoční večeře a besídka základní školy Open Gate.
Flamenco není tango a tapas nejsou tacos
Studenti španělštiny z kvarty a sexty se dozvěděli více o španělské kultuře
Latiníci v knihovně Strahovského kláštera
Minulou středu podnikl OG Latin Club dlouho avizovanou exkurzi do Strahovské kláštera. Zdejší latinská knihovna se vedle známější klementinské počítá mezi největší v ČR.
Sítotisk
Kvarta B na workshopu v říčanském muzeu.
Topinka day
Ne toast, ale opravdická topinka z našeho chleba, byla tématem dalšího „deje“