Novinky

Páteční zprávy z OPEN GATE

Páteční zprávy z OPEN GATE

tak i k nám nakonec dorazila zima. Nejsou sice žádné extrémní mrazy, ale napadl sníh a ten se už celý týden drží. A k tomu se váže jeden malý postřeh - nikoli nečekaný.

​Pokračoval FLOG

​Pokračoval FLOG

V zápase důležitém pro boj o play-off přehráli Santové Buldogy.

​Zpráva z lyžařského závodu v Peci pod Sněžkou

​Zpráva z lyžařského závodu v Peci pod Sněžkou

V termínu od 26. do 29. ledna se tým Open Gate zúčastnil jedenáctého ročníku „Závodu ve slalomu na lyžích a na snowboardu“.

​Sportem proti osudu aneb Tomáš Slavata na ranním assembly

​Sportem proti osudu aneb Tomáš Slavata na ranním assembly

Když mi přišel e-mail s upozorněním, že na ranním assembly bude přednáška mně neznámého triatlonisty Tomáše Slavaty, čekala jsem nezáživnou prezentaci jeho úspěchů a strohé informace o tom, jak se dostal ke svému sportu a jak trénuje. Ale to jsem se strašně spletla.

Pololetní zprávy z OPEN GATE

Pololetní zprávy z OPEN GATE

Nejdůležitější událost tohoto týdne se konala ve středu, kdy proběhlo slavnostní předávání pololetního vysvědčení a certifikátů nejlepším studentům ve sportovní hale.

Pololetní vysvědčení, spíše shrnutí, pro změnu divadelní

Pololetní vysvědčení, spíše shrnutí, pro změnu divadelní

Stručné shrnutí našich divadelních aktivit za první pololetí

Fotogalerie

Vánoční večeře a besídka ZŠ

Vánoční večeře a besídka ZŠ

V pondělí 18. prosince se konala vánoční večeře a besídka základní školy Open Gate.

Flamenco není tango a tapas nejsou tacos

Flamenco není tango a tapas nejsou tacos

Studenti španělštiny z kvarty a sexty se dozvěděli více o španělské kultuře

Latiníci v knihovně Strahovského kláštera

Latiníci v knihovně Strahovského kláštera

Minulou středu podnikl OG Latin Club dlouho avizovanou exkurzi do Strahovské kláštera. Zdejší latinská knihovna se vedle známější klementinské počítá mezi největší v ČR.

Halloween

Halloween

Sítotisk

Sítotisk

Kvarta B na workshopu v říčanském muzeu.

Topinka day

Topinka day

Ne toast, ale opravdická topinka z našeho chleba, byla tématem dalšího „deje“