Novinky

Přijďte pobejt

Přijďte pobejt

A kdybyste měli čas již tento čtvrtek . . .

Návštěvy divadel

Návštěvy divadel

S úsměvem a pocitem krásně stráveného času . . .

Páteční zprávy z OPEN GATE

Páteční zprávy z OPEN GATE

Tento týden symbolicky orámoval muzikál "Jasmine & Juniper". V pondělí náročnou práci na přípravě a produkci akce takového rozsahu interaktivně představila kolegyně Adamová na ranním assembly a včera večer se konala premiéra.

​Krátce z florbalového hřiště

​Krátce z florbalového hřiště

Cipísci v tabulce přeskočili Ano, šéfe!, ode dna se odrazili i Pfffffffff.

Vyhlášení školního časopisu roku 2016

Vyhlášení školního časopisu roku 2016

Časopis OG Chronicle získal tři ocenění v soutěži Školní časopis roku 2016.

Open Gate v Drážďanech

Open Gate v Drážďanech

Německé trhy lákají turisty jako dítě na bonbónek svými roztodivnými, ale i tradičními pochutinami.

Fotogalerie

Rybovka v krásném kostele v Mukařově

Rybovka v krásném kostele v Mukařově

Již tradičně se celá základní škola vydala den po besídce na pouť do Mukařova. Čtvrťáci zde měli derniéru Rybovy mše. Jejich maminky (i tatínci) si pro ně připravili malé občerstvení - moc děkujeme!

Vánoční večeře základní školy

Vánoční večeře základní školy

Vánoční večeře základní školy se opět nesla v duchu svátečním. Veliké díky patří všem do kuchyně a našim starším spolužákům z gymnázia, kteří o nás vzorně po celý podvečer profesionálně pečovali. Děkujeme.

Mikulášská návštěva

Mikulášská návštěva

Brambory, česnek, uhlí, koks. Tak to u nás Mikuláš nerozdával. Všem přistály v náručí balíčky s ovoce, oříšky a sladkostmi.

První adventní oáza ve foyer základní školy

První adventní oáza ve foyer základní školy

V pátek jsme se všichni sešli ve foyer základní školy, abychom společně vytvořili adventní věnec a zapálili na něm první svíčku. Advent je tu a v ranních oázách budou od nynějška znít písně adventní.

Sametový den

Sametový den

V pondělí 18. listopadu si naše škola připomněla 30. výročí Sametové revoluce.

Hravé diving sausages

Hravé diving sausages

Největším protivníkem při výrobě utopenců je čas, který se vleče od přípravy umytých sklenic až po otevření sklenic naplněných utopenci.